Willems Tecno

Installateur van centrale verwarming

Installatiebedrijf Willems Tecno uit Kortenberg stelt sinds 1961 alles in het werk om uw woning of bedrijf te voorzien van het ideale verwarmingssysteem, airconditioning, sanitaire of elektrische installatie. U kan bij ons terecht voor al uw renovatie- en nieuwbouwprojecten.
Contacteer ons Liever meteen een offerte?
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag snel prijs voor uw project?
Zelf online offerte berekenen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

G

Installatie en herstelling gasketels

Een moderne condensatieketel op gas is zuinig en efficient. Gasketels van Viessmann bestaan ook als doorstromer en met ingebouwde boiler voor warm water, volgens de behoefte van elk huis. De prijs voor een gasketel is eerder laag. Wij verzorgen de hele installatie, dus ook aanpassingen van de schouw wanneer nodig.

Vraag vrijblijvend advies
O

Installatie en herstelling mazoutketels

Een mazoutketel is in een aantal gevallen nog steeds de beste keuze voor uw woning, voornamelijk bij renovatie. Door condensatie van de verbrandingsgassen is het rendement hoog. Een mazoutketel is een duurzame investering. Wij plaatsen eveneens radiatoren, vloerverwarming en ventilatiesystemen.

Vraag vrijblijvend advies

Installaties van mazoutketels waar we trots op zijn

  • Nieuwe mazoutketel met bestaande boiler
  • Holsbeek
Willems Tecno - Nieuwe mazoutketel met bestaande boiler - Holsbeek
> Meer
S

Installatie en herstelling zonneboilers

Zonnecollectoren in combinatie met een zonneboiler benutten de gratis warmte van de zon voor het verwarmen van water voor uw huis. Hierdoor bespaart u energie, en een lager verbruik van gas of mazout is een besparing op uw energiefactuur.

Vraag vrijblijvend advies

De specialist bij u in de buurt

Wij zijn actief in Vlaams-Brabant en de oostrand van Brussel: Meerbeek, Erps-Kwerps, Kortenberg, Sterrebeek, Zaventem, Woluwe, Overijse, Hoeilaart, Steenokkerzeel, Kampenhout, Perk, Tervuren, Vossem, Leefdaal, Keerbergen, Melsbroek, Kraainem, Herent, Veltem, Haacht, Rotselaar, Aarschot, Bierbeek, Lubbeek, Hoegaarden, Tienen, Leuven, Diest , Bekkevoort, Huldenberg, Bertem, Heverlee, Wilsele, Wezemaal, Werchter, Doornlaar, Landorp, Pellenberg, Linden, Kessel-lo, Winksele, Begijnendijk, Baal, Tremelo, Sint-Joris-Winge, Pellenberg, Lovenjoel, Machelen, Diegem, Wezembeek-Oppem, Berg, Buken, Tildonk, Wespelaar, Everberg, Blanden, Korbeek-Dijle, Neerijse, Duisburg, Huldenberg, Ottenburg, Sint-Agatha-Rode, Hoegaarden, Gelrode, Nieuwrode, Houwaart, Betekom, Kerkom, Kumtich, Haasrode, Buken en Oud-Heverlee.